Vi på Herbalist tror på Moder jord och att många av hennes underbara växter har krafter och egenskaper som kan vara kurerande för oss människor. En av dessa växter är den välkänt innehållsrika men dessvärre tabubelagda Cannabis Sativa.

 Cannabis Sativa är såpass utbredd både rent geografiskt och vad det gäller användningsområde att vi på Herbalist tycker att det är upp till dig hur och varför du vill använda det.

Vi tror att vårt bidrag till CBD-marknaden är unikt och att vi så småningom tillsammans kan arbeta bort stigmatiseringen runt Cannabis Sativa. Cannabis är mycket mer än ett berusningsmedel. Det betyder så mycket mer för så många personer runt om i världen. Vi tycker rent av att det borde betraktas som en skymf att reducera ner miljoner av människors helt subjektiva upplevelse och användning av Cannabis till att enbart kalla det för ett berusningsmedel. Ordet Herbalist betyder örtkännare/distributör av örter. Det är precis så vi vill att du ska betrakta oss.

Vårt mål här på Herbalist är att hjälpa till att sprida dokumenterad kunskap samt att tillhandahålla ett välvalt utbud av denna fantastiska och väldoftande planta.

Vi har valt att kalla oss för ”High Grade specialist” för att vi kommer att specialisera oss på produkter av enbart hög och exklusiv kvalité som vi personligen handplockar för att du som kund ska få bästa möjliga upplevelse till ett förmånligt pris.

Vi har endast 100% godkända produkter

Kom i kontakt

Hampa har ett oförtjänt dåligt rykte då det precis som många andra medel även kan utnyttjas på ett felaktigt sätt. Vi har därför varit noggranna i processen då vi tagit fram våra produkter och sett till att varenda produkt är godkänd av EU för att du som kund skall kunna känna dig helt trygg vid användning av våra hampa-produkter.